Menu

Behangers Ede

Behang is niet meer weg te denk uit ons interieur. Te koop in de mooiste kwaliteiten en dessins. Het is een echte eye-catcher in huis. Dat mooie behang hoort strak aangebracht te zijn, waarbij de naden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Voor strakke wanden huurt u de professionele behangers in van Van Vliem Schilderwerken. De behangexpert in de regio Ede.

Alle soorten behang 
Het maakt niet uit welk soort behang u wilt opbrengen, wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten behang. Van fotobehang tot papierbehang en van glasvliesbehang tot vinylbehang. Kiest u voor glasvliesbehang? Dan kunnen wij ook het schilderwerk verzorgen en het behang in de gewenste kleur sausen. 

Professionele behangers 
Bij Van Vliem Schilderwerken werken professionele behangers met veel ervaring. Onze behangers weten precies hoe ze het behang moeten aanbrengen dankzij jarenlange ervaring en grote kennis van het vak. Zo krijgt u gegarandeerd de strakste, mooiste muren. Veel van onze klanten zijn lovend over het werk dat door ons wordt afgeleverd. 

Wat kost een behanger? 

Dit ligt aan de afspraak die wij maken. Wij rekenen een bedrag gebaseerd op het aantal rollen of op het aantal uur dat wij werken wanneer u al behang heeft gekocht. Wanneer uw wanden klaar zijn om te worden behangen, kunnen wij snel werken. Haal van tevoren zelf het oude behang er af. Heeft u geen tijd of wilt u dit klusje liever uitbesteden? Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u.

Meer dan alleen behangen
U kunt onze vakkundige medewerkers ook inzetten voor schilderklussen en sauswerk. Gaan onze schilders uit Lunteren de kozijnen van uw woning in Ede verven en wordt er houtrot gevonden? Geen paniek. Onze schilders kijken of ze het eenvoudig kunnen oplossen. Als er nieuwe kozijnen geplaatst moeten worden, kunnen wij dit natuurlijk ook verzorgen.

Offerte of meer informatie

Voor professionele behangers die een eerlijke prijs rekenen, bent u bij Vliem Schilderwerken aan het juiste adres. Vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen? Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op.