Menu

Binnenschilderwerk

Strak geschilderde kozijnen, deuren, plinten, trappen, wanden, plafonds en vloeren in uw woning of pand vormen de eerste aanblik. Hét visitekaartje van uw woning of pand. 

Bij onderhoud van de woning wordt het binnenschilderwerk nog weleens vergeten. Uiteraard heeft het binnenschilderwerk minder te lijden onder diverse weersinvloeden dan het buitenschilderwerk. Maar ook binnenschilderwerk vergt een goede en gedegenaanpak. Door uw woning of bedrijfspand ook van binnen goed in de verf te zetten beschermd u het houtwerk optimaal.

Jarenlang genieten van uw binnenschilderwerk
Bij Vliem Schilderwerken is uw binnenschilderwerk in goede handen. Wij garanderen u dat u jarenlang van uw schilderwerk zult genieten. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen daar maximale kwaliteitseisen aan. Onze schilders plakken af, plamuren, schuren, grondverven, verfspuiten, lakken of schilderen. We zijn van alle markten thuis!

Kleur- en materiaaladvies
Het binnenschilderwerk in uw woning of pand bepaalt de sfeer van het interieur. Alles is mogelijk, van wit tot diepblauw, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn. Tegels zijn dan niet meer nodig. Onze schilders geven graag kleur- en materiaaladvies. Uiteraard afgestemd op uw smaak en wensen. 

Binnenschilderwerk en het milieu
Voor het binnenschilderwerk werken wij alleen maar met mens -en milieuvriendelijke producten. We maken gebruik van oplosmiddelarme verven, ook wel bekend als acrylaat verf. Deze verven hebben het bijkomend voordeel dat ze snel drogen. Zo heeft u minder overlast en is uw woning of pand sneller klaar voor gebruik.

Offerte of meer informatie

Voor binnenschilderwerk van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, bent u bij Vliem Schilderwerken aan het juiste adres. Op zoek naar een schilder in Lunteren? Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan door het contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op.