Menu

Buitenschilderwerk

Mooi buitenschilderwerk zorgt natuurlijk voor een prachtige aanblik van uw woning of kantoorpand. Bijna belangrijker nog, is het onderhouden van het schilderwerk. Dit houdt kozijnen en deuren in goede staat, de kosten laag én de waarde van uw woning of bedrijfspand op peil. 

Kwaliteitsproducten
Vliem Schilderwerken werkt alleen maar met kwaliteitsproducten. Ons visitekaartje is lakwerk van hoge kwaliteit en dat bereiken we alleen maar door met de juiste producten te werken. Wij schilderen of bewerken ook buitenmuren, bijvoorbeeld met kalei of speciale latex. 

Wat valt er onder buitenschilderwerk?
Bij Vliem, uw schilder in Lunteren, bent u voor uw buitenschilderwerk aan het juiste adres. Alle kennis, materialen en gereedschap hebben wij in huis om uw kozijnen, deuren, gevels en dakgoten te verzorgen. Naast uw huis nemen onze schilders uw buitenmuren, schuur of schutting ook professioneel onder handen.

Wanneer schakelt u een buitenschilder in?
Hoelang het buitenschilderwerk meegaat verschilt per situatie. De kozijnen aan de buitenzijde van uw woning hebben meer te verduren, zoals slechte weersomstandigheden en moeten hierdoor om de vijf jaar worden geschilderd. De exacte levensduur van het buitenschilderwerk verschilt per woning. Houd daarom zelf een oogje in het zeil. De beste manier om te bepalen of u uw kozijnen moet verven is door uw kozijnen te controleren op:

  • het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont  
  •  de verf poedert of loslaat 
  • u andere beschadigingen ziet, zoals houtrot

Beste periode voor buitenschilderwerk
Wilt u uw woning of pand laten schilderen? De meest gangbare periode voor buitenschilderwerk is van maart tot eind oktober. In deze periode zijn de temperaturen en de luchtvochtigheid het beste voor de verwerking van de verf. Wilt u het schilderwerk toch in de andere maanden laten verzorgen? Dan geven wij u eerlijk advies of dit haalbaar is of niet.

Offerte of meer informatie

Voor buitenschilderwerk van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, bent u bij Vliem Schilderwerken aan het juiste adres. Vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen? Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op.