Menu

Schildersbedrijf Ede

Zoekt u een schilder in de omgeving van Ede? Een schilder die bij u thuis of bij uw bedrijf alles netjes schildert? Maak dan kennis met de schilders van Vliem schilderwerken. Wij zijn een vakkundig schildersbedrijf en werken voor bedrijven en particulieren in de omgeving van Ede.

Altijd een strak resultaat
Het inschakelen van een professionele schilder lijkt misschien een dure oplossing voor iets wat u zelf ook kunt. Toch komt er meer kijken bij schilderwerk dan u misschien denkt. Een goede schilder kijkt met een ander oog naar uw schilderwerk dan u zelf doet en door de jarenlange ervaring is het strak opzetten van de verf voor onze schilders dagelijks werk. Daarnaast bespaart het u enorm veel tijd en energie.

Waarom de schilder van Ede inschakelen? Onze schilders zorgen ervoor dat uw verfklus tot in de puntjes wordt verzorgd en afgerond. Wij leveren de beste service van Ede en omstreken. U vindt ons schildersbedrijf in Lunteren, vlakbij Ede. Misschien heeft u wel eens van ons gehoord. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze schilders zijn allemaal vakmensen met passie voor het vak.

Regelmatig onderhoud aan uw woning in Ede
Het is belangrijk dat uw woning in Ede de waarde behoudt. Regelmatig onderhoud is enorm belangrijk en kan veel kosten besparen. Denk aan het binnenschilderwerk, maar voornamelijk het buitenschilderwerk is van cruciaal belang. 

Meer dan alleen verven
Wij zijn dan wel een schildersbedrijf, onze schilders kunnen meer dan alleen uw huis verven. U kunt ons ook inzetten voor behangklussen of voor glaswerk. Gaan onze schilders de kozijnen van uw woning in Ede verven en wordt er houtrot gevonden? Geen paniek. Onze schilders kijken of ze het eenvoudig kunnen oplossen. Als er nieuwe kozijnen geplaatst moeten worden, kunnen wij dit natuurlijk ook verzorgen.

Offerte of meer informatie

Voor al het schilderwerk van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, bent u bij Vliem Schilderwerken aan het juiste adres. Vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen? Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op.